Vacatures:

Afdeling: Muylenberg
Datum: 2018-02-26
Onderwerp: Technisch/logistiek coördinator
Omschrijving: Technisch/logistiek coördinator (m/v)

Bedrijfsomschrijving:
Muylenberg (KMSL vzw) is een vergunde zorgaanbieder en biedt dag- en woonondersteuning en individuele begeleiding aan volwassenen met een beperking. De voorziening is gelegen in het centrum van Turnhout en heeft een afdeling in Retie.

Wij beschikken over 9 gebouwen waarin ondersteuning geboden wordt aan ongeveer 125 volwassenen met een beperking. Een team van 20 medewerkers zorgt voor een goede logistieke en technische ondersteuning van de dagelijkse werking. Momenteel realiseren wij een nieuwbouwproject dat woongelegenheden voorziet voor 30 gebruikers, kantoorruimten en een grootkeuken.

KMSL vzw is een vereniging zonder winstoogmerk en is actief op de terreinen gezondheid - welzijn - leerlingenbegeleiding, voornamelijk gericht op dienstverlening binnen het arrondissement Turnhout. Deze vereniging is ontstaan uit CM Turnhout en werd opgericht in 1952.


Functieomschrijving:
- Als lid van het directieteam van Muylenberg geef je actief mee richting aan de werking en het beleid van Muylenberg en dit vanuit je eigen beroepsspecialiteit.
- Als logistiek coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de logistieke teams. Hierbij zorg je voor de dagelijkse aansturing van het team van de technische dienst, het team van de wasserij, het schoonmaakteam en het keukenteam. Bovendien sta je in voor de coaching van al je medewerkers. Je bevordert de samenwerking met de andere diensten in Muylenberg.
- Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van de gebouwen, de infrastructuur, de terreinen en het wagenpark. Voor het organiseren en plannen van grote (ver)bouwwerken en de standaard voorziene onderhoudswerken van gebouwen kan je rekenen op het advies van de dienst gebouwen van het centrum voor gedeelde diensten (CGD) van KMSL/KMSI vzw. De veiligheid van gebruikers en medewerkers van Muylenberg krijgen hierbij prioriteit.
- Als laatste sta je in voor een verantwoord aankoopbeleid.

Profiel:
- Je beschikt over een bachelor (academische of professionele) of master diploma met een technisch-economische achtergrond.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en beschikt over een eigen wagen.
- Je kan heel planmatig en nauwkeurig werken en beschikt over leidinggevende capaciteiten.
- Relevante ervaring in één van de logistieke diensten die wij voorzien en technische kennis is een vereiste. -
- Ervaring in leidinggeven is een pluspunt.

Aanbod:
Muylenberg biedt jou een afwisselende en verantwoordelijke job op directieniveau in een voltijds of deeltijds (90%) contract van onbepaalde duur.

We bieden een omgeving waarin werk en privé op elkaar afgestemd kunnen worden: glijdende werktijd en aantrekkelijke verlofmodaliteiten (extra verlofdagen vanaf 35 jaar en extra wettelijke feestdagen).

Je werkt in een dynamische organisatie met een collegiale sfeer en kan rekenen op een baremieke verloning met extralegale voordelen (groepsverzekering, tussenkomst in de maaltijd, laptop en GSM). Bovendien is er ruimte voor initiatief en groei door continue vorming.

Verloning volgens het wettelijke barema K5 (onderdirecteur) van het Paritair Subcomité 319.01. De wettelijke barema’s zijn te raadplegen op de website van het VAPH.


Bijkomende informatie:
Voor bijkomende inlichtingen kan u zich wenden tot Hilde Van der Flaas: 014/27.91.60, of via mail: hilde.vanderflaas@muylenberg.be.

Sollicitatieprocedure:
• E-mail met CV t.a.v. Linda Colin, linda.colin@kmsl.be.

Kandidaturen kunnen bezorgd worden tot en met 30/03/2018.

Afdeling: Dienst Logopedie
Datum: 2017-06-30
Onderwerp: logopedist (zelfstandige basis)
Omschrijving: Word jij onze nieuwe collega vanaf 1 september 2017?
Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Word jij onze nieuwe collega vanaf 1 september 2017?
Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken op onze diverse locaties. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), aarzel dan niet om snel te solliciteren!

We bieden
- administratieve en inhoudelijke ondersteuning
- een tof team
- mogelijkheid tot specialisatie
- een professionele werkomgeving
- ruimte tot initiatief en experiment
- een netwerk van doorverwijzers

We zoeken iemand die
- bereid is als zelfstandige te werken
- gedreven, enthousiast en creatief is
- zich minstens 19u/week kan vrijmaken om binnen onze dienst te werken
- graag deel wil uitmaken van een fijn team
- voeling heeft met kinderen en/of volwassen
- die in het bezit is van een FOD- en RIZIV-nummer


Solliciteren via mail naar: Lieve.vanbel@kmsl.be


Toon alle vacatures
designed by Bren Van Caesbroeck