Vacatures:

Afdeling: Centra voor Ambulante Revalidatie (CAR)
Datum: 2020-08-03
Onderwerp: psycholoog / orthopedagoog
Omschrijving:
Carrewiel (Centrum Ambulante Revalidatie) vestiging TURNHOUT werft aan:
KLINISCH PSYCHOLOOG (OPTIE KINDEREN), 70%, bepaalde duur (voorzien tot eind december 2020) (vervanging zwangerschapsrust en borstvoedingsverlof)

Je werkplek:
In ons Centrum voor Ambulante Revalidatie worden jonge kinderen (ongeveer 2 tot 8 jaar) met autisme, mentale handicap, of andere complexe ontwikkelingsstoornissen onderzocht en behandeld. De behandeling is intensief en wordt verzorgd door een multidisciplinair team.
Wat we doen:
We werken multidisciplinair vanuit een holistische visie die de participatie van elke kind en zijn/haar ouders wil ondersteunen en vergroten. De behandeling is intensief (zowel individueel als in groepsverband). Evidence based practice en contextueel handelen zijn hierbij belangrijke fundamenten die elke therapeut vanuit zijn/haar achtergrond mee vorm geeft. De inhoud van therapie is deels vakspecifiek anderzijds sterk interdisciplinair én transdisciplinair gericht.
Dit mag je van ons verwachten:
Als psycholoog neem je deel aan het diagnostisch proces en aan de behandelfase (met zowel individuele als groepstherapie).
Je werkt in een enthousiast team samen met verschillende disciplines (o.a. ergotherapeuten, kinesisten, logopedisten, maatschappelijk werker, psychologisch consulent, pediater en psychiater,…) waar je door feedback, ondersteuning, het bijwonen van vergaderingen en het volgen van opleiding de kans krijgt om je volop te ontplooien.
We zijn een organisatie in volle groei en hechten belang aan een fijn werkklimaat waar een open cultuur van communicatie voorop staat. In de behandeling zetten we de kinderen en hun context steeds centraal.
We bieden je:
• een contract van bepaalde duur dat zo spoedig mogelijk opstart
• een evenwichtig loonpakket (conform het IFIC barema)
• arbeidsvoorwaarden conform de CAO Revalidatiecentra van 26 mei 1995
Jouw troeven:
• Een masterdiploma in de klinische psychologie (optiek kind) of master in de orthopedagogiek. Ervaring in de revalidatiesector / in het werken met kinderen met ASS zijn een meerwaarde. We zoeken iemand met een grote interesse in therapeutische behandeling (intake, psychologisch onderzoek, pedagogisch in kaart brengen van de opvoedingssituatie, klasobservatie, adviesgesprekken, besprekingen met het netwerk, pedagogische ondersteuning van ouders, spel en sociaal-communicatieve therapie aan kinderen).
• Je hebt affiniteit met jonge kinderen, je focus ligt zowel op het jonge kind als zijn ouder, de ruimere betrokken context.
• Je werk graag in teamverband, bent goed in verbindende communicatie en sociaal vaardig waarbij collegialiteit en respect voor jou centraal staan.
• Je bent goed in zowel mondelinge als schriftelijke rapportering.
• Je houdt van uitdagingen, bent flexibel en stressbestendig. Een organisatie in volle groei schrikt je niet af!
• Omwille van praktische redenen dient de ganse donderdag vast onderdeel uit te maken van je werkrooster.

Ben jij geïnteresseerd? Aarzel dan niet om je motivatiebrief en CV via e-mail in te dienen uiterlijk tegen woensdag 12 augustus 2020 aan linda.colin@kmsl.be, met de vermelding van ‘referentie vervanging psycho 70% Turnhout’.
Heb je nog vragen? Bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij Ruth Godet, vestigingscoördinator Carrewiel vestiging Turnhout, ruth.godet@carrewiel.be of tel. 014 41 07 04.

Toon alle vacatures
designed by Bren Van Caesbroeck