Vacatures:

Afdeling: Centra voor Ambulante Revalidatie (CAR)
Datum: 2020-06-24
Onderwerp: Logopedist(e) opvang zomermaanden
Omschrijving: Carrewiel (Centrum Ambulante Revalidatie) vestiging TURNHOUT zoekt voor de zomermaanden:
EEN LOGOPEDIST(E) (VERVANGINGSCONTRACT)
Je werkplek:
In het Centrum voor Ambulante Revalidatie worden jonge kinderen (ongeveer 2 tot 7 jaar) met autisme, mentale handicap, of andere complexe ontwikkelingsstoornissen onderzocht en behandeld. Het onderzoek staat in functie van de behandeling. De behandeling is intensief en wordt verzorgd door een multidisciplinair team.
Wat we doen:
We werken multidisciplinair vanuit een holistische visie die de participatie van elke kind en zijn/haar ouders wil ondersteunen en vergroten. De behandeling is intensief (zowel individueel als in groepsverband). Evidence based practice en contextueel handelen zijn hierbij belangrijke fundamenten die elke therapeut vanuit zijn/haar achtergrond mee vorm geeft. De inhoud van therapie is deels vakspecifiek anderzijds sterk interdisciplinair én transdisciplinair gericht.
Dit mag je van ons verwachten:
Wij zoeken een logopedist(e) voor een tijdelijke tewerkstelling, met name voor de maanden juli – augustus 2020.
Je werkt in een enthousiast team samen met verschillende disciplines (o.a. ergotherapeuten, kinesisten, psychologen, maatschappelijk werker, psychologisch consulent, pediater en psychiater,…) waar je door feedback, ondersteuning, het bijwonen van vergaderingen en het volgen van opleiding de kans krijgt om je volop te ontplooien.
Als logopedist(e) wordt verwacht dat je zelf invulling kan geven aan therapeutische opdrachten waarin je de doelstellingen vanuit elk individueel behandeltraject vooropstelt. We verwachten hierin een zekere zelfstandigheid. Ervaring in het werken met kinderen is tevens een troef!
We zijn een organisatie in volle groei en hechten belang aan een fijn werkklimaat waar een open cultuur van communicatie voorop staat. In de behandeling zetten we de kinderen en hun context steeds centraal.

We bieden je:
• een contract van bepaalde duur voor 2 periodes:
 Periode van 20/07 – 24/07 (56,58% tewerkstelling)
20/07 : 8u00 – 14u30
22/07: 8u30 – 15u00
23/07: 08u30 – 15u00
24/07: 08u30 – 12u00
 Periode van 03/08 – 21/08 (46,49% tewerkstelling)
03/08: 08u30 – 16u00
06/08: 08u30 – 16u00
10/08: 08u30 – 16u00
11/08: 08u00 – 12u00
13/08: 08u30 – 16u00
17/08: 08u30 – 16u00
18/08: 08u30 – 16u00
20/08: 08u30 – 16u00

• een evenwichtig loonpakket (conform het IFIC barema)
• arbeidsvoorwaarden conform de CAO Revalidatiecentra van 26 mei 1995
Jouw troeven:
• Bachelor in de logopedische wetenschappen .
• Liefst al het bezit van een FOD-nummer.
• Ervaring in de revalidatiesector / in het werken met ( jonge) kinderen met ASS zijn een meerwaarde.
• Je werk graag in teamverband, bent goed in verbindende communicatie en sociaal vaardig waarbij collegialiteit en respect voor jou centraal staan.
• Je bent positief en enthousiast ingesteld.
• Je bent goed in zowel mondelinge als schriftelijke rapportering.
• Je houdt van uitdagingen, bent flexibel en stressbestendig.
• Je kan zelfstandig werken.
• Een bijkomende opleiding (bv. Stottertherapie, banaba autisme, IMPACT, …) biedt zeker een meerwaarde.
Ben jij geïnteresseerd? Misschien ben jij wel de kandidaat die we zoeken.
Aarzel niet om je motivatiebrief en CV via e-mail in te dienen uiterlijk tegen 30 juni aan linda.colin@kmsl.be, met de vermelding van ‘Vac. logo Turnhout’ in het onderwerp.
Heb je nog vragen? Bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij Ilse Dries, Directeur Carrewiel, ilse.dries@carrewiel.be of tel. 0470/90.22.88.

Afdeling: Revalidatiecentrum NAH Turnhout
Datum: 2020-06-23
Onderwerp: Psycholoog 90%
Omschrijving: VACATURE klinisch psycholoog M/V
90% tewerkstelling

REVALIDATIECENTRUM NAH TURNHOUT
Korte begijnenstraat 18 – 2300 TURNHOUT


Revalidatiecentrum NAH Turnhout is een onderzoeks- en behandelingscentrum voor
patiënten met een niet-aangeboren hersenletsel van 16 tot 65 jaar, waarbij cognitieve en gedragsstoornissen op de voorgrond staan. Met multidisciplinaire cognitieve revalidatie wil het revalidatieteam de functionele vaardigheden van de revalidanten verbeteren en de professionele en psychosociale participatie bevorderen.

Wij zijn op zoek naar een klinisch psycholoog om ons team te versterken. De tewerkstelling bedraagt 90%.

Functie
Je staat in voor de psychologische begeleiding van de revalidanten. Hierbij ligt veel nadruk op rouwverwerking, coping en het werken naar een positief zelfbeeld.
Je leidt groepssessies rond psycho-educatie en lotgenotencontact.
Je ondersteunt de naaste omgeving/ familie van de revalidanten.

Profiel
Kandidaten dienen te beschikken over een diploma master in de klinische psychologie. Empathie, flexibiliteit en goed kunnen samenwerken in team zijn belangrijk. Ervaring in het werken met onze doelgroep of affiniteit met personen met een neurologische stoornis is een pluspunt.

Aanbod
Wij bieden een contract voor onbepaalde duur met ingang vanaf 1 september 2020. Er wordt een gepaste verloning op masterniveau volgens Ific barema’s voorzien.

Hoe solliciteren?
Kandidaten solliciteren schriftelijk of per mail met motivatiebrief en CV tegen uiterlijk 6 juli 2020 t.a.v. Linda Colin, Korte Begijnenstraat 22 te 2300
Turnhout, Linda.Colin@kmsl.be

Voor bijkomende inlichtingen kunt u contact opnemen met Nathalie Ansoms
directeur van het centrum, op het nummer 014 44 36 40 of via mail Nathalie.Ansoms@kmsl.be

Afdeling: Centra voor Ambulante Revalidatie (CAR)
Datum: 2020-01-27
Onderwerp: Kinderpsychiater
Omschrijving: Vacature kinderpsychiater (m/v)
Binnen Carrewiel (Centrum Ambulante Revalidatie Mechelen, Laakdal en Turnhout) zoeken wij voor onze vestigingen Turnhout en/of Laakdal (Veerle) één of meerdere kinderpsychiaters.
Wat we doen:
In Carrewiel kunnen kinderen van 2 t.e.m. 7 jaar terecht in kader van onderzoek naar en behandeling van een pervasieve ontwikkelingsstoornis (ASS) en/of mentale handicap en/of complexe ontwikkelingsstoornissen.
We werken multidisciplinair vanuit een holistische visie die de participatie van elke kind en zijn/haar ouders wil ondersteunen en vergroten. De behandeling is intensief (zowel individueel als in groepsverband). Evidenced based practice en contextueel handelen zijn hierbij belangrijke fundamenten die elke therapeut vanuit zijn/haar achtergrond mee vorm geeft. De inhoud van therapie is deels vakspecifiek anderzijds sterk interdisciplinair én transdisciplinair gericht.
Je werkt in een enthousiast team samen met verschillende disciplines (o.a. ergotherapeuten, kinesisten, psychologen, logopedisten, maatschappelijk werker, pediater). We zijn een organisatie in volle groei en hechten belang aan een fijn werkklimaat waar een open cultuur van communicatie voorop staat. In de behandeling zetten we de kinderen en hun context steeds centraal.
Als kinderpsychiater:
• Draag je, in samenwerking met de kinderarts, de medische verantwoordelijkheid voor en zorg je voor de medische opvolging van onze jonge zorggebruikers. Dit doe je in overleg met het betrokken team en externe hulpverleners.
• Ben je eindverantwoordelijk bij het opstellen en realiseren van het diagnostisch plan en het revalidatieprogramma. Samen met het team bekijk je of een kind al dan niet in aanmerking komt voor onderzoek/behandeling, volg je de evolutie in de behandeling op en sta je in voor de opdrachten zoals beschreven in de Overeenkomst met het Agentschap Zorg en Gezondheid.
• Heb je, samen met je vestigingscoördinator, een sensibiliserende, motiverende, coachende en activerende rol t.a.v. het team op vlak van de ontwikkeling van expertise, uitrollen van behandelprogramma’s en omgaan met kinderen met ontwikkelingsproblemen én hun ouders/context.
• Realiseer je mee de doelen van de organisatie door te werken aan een kwaliteitsvolle dienstverlening.
• Heb je regelmatig overleg met de directie, vestigingscoördinator en collega kinderpsychiaters van de andere vestigingen en draag je bij in de ontwikkelingen op beleids- en inhoudelijk vlak van Carrewiel.
Het aantal uren dat op weekbasis kan worden ingevuld is minimaal 4 u tot maximaal 18,48 u per week en dit op 1 of twee vestigingsplaatsen. De hoeveelheid in te vullen uren is verder bespreekbaar.
De verloning wordt bepaald op basis van het barema voor adviserend geneesheer, vermeerderd met 24.5%. Tewerkstelling kan op zelfstandige basis of in dienstverband.
Kan je je hier in terugvinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ilse Dries, Algemeen Directeur, ilse.dries@carrewiel.be of 0470/90.22.88 of Dr. Jo Heyrman, kinderpsychiater en Medisch Directeur via jo.heyrman@carrewiel.be of 0486/41.50.21

Toon alle vacatures
designed by Bren Van Caesbroeck