Afdrukversie

Beste bezoeker,

Iedere dag opnieuw krijgen wij tientallen vragen van mensen op zoek naar een tandarts. Diverse tandartsen met een patiŽntenstop uit de regio Turnhout verwijzen naar de tandartskabinetten van KMSL vzw. Hierdoor komt onze kwaliteit van dienstverlening zwaar onder druk. We wensen in de eerste plaats de huidige patiŽnten een zekerheid te geven dat zij binnen een aanvaardbaar tijdskader op ons beroep kunnen doen. Momenteel kunnen eerste afspraken ten vroegste ingepland worden vanaf oktober 2018 en sommige artsen hun agenda zijn reeds voor het hele jaar 2018 volgeboekt.

Om de kwaliteit van de tandzorg te garanderen, hebben wij beslist om in het tandartskabinet van Turnhout en Beerse een tijdelijke patiŽntenstop in te voeren voor de tandartsen.

Het is niet de bedoeling dat deze patiŽnten naar de andere kabinetten van KMSL vzw te verwijzen. Deze kabinetten draaien ook op volle toeren en kunnen een toestroom vanuit Turnhout en Beerse niet opvangen.

Wij zetten onze rekruteringsacties voor nieuwe tandartsen onverminderd voor en rekenen erop om in de nabije toekomst weer nieuwe patiŽnten te kunnen toelaten.

Voor orthodontie in het kabinet in Turnhout werken wij sinds een paar maanden met een wachtlijst voor nieuwe patiŽnten (rekening houdend met de leeftijdsgrenzen). Dankzij deze ingreep kunnen wij de bestaande patiŽnten voor orthodontie een maandelijkse controle garanderen. De verwachting is dat de eerste patiŽnten van deze wachtlijst orthodontie binnen afzienbare termijn de behandeling kunnen opstarten.

 

Met vriendelijke groeten

Sofie Dekeyser                                                                                               Steven Oosters

Diensthoofd Kabinetten Tandzorg                                                         Afgevaardigd Bestuurder KMSL vzw     


Kabinet Tandzorg Beerse


Het kabinet tandheelkunde-orthodontie van Beerse is terug te vinden op de eerste verdieping van het CM-kantoor van Beerse (zie foto hiernaast)..

 


Tandheelkunde


Dinsdag
woensdag
Donderdag 1į+3į+5į)
Vrijdag


 
09:00 - 16:00 (op afspraak)
09:00 - 17:30 (op afspraak)
09:00 - 16:00 (op afspraak)
09:00 - 14:00 (op afspraak) 


Orthodontie:
Maandagnamiddag          09:00 - 17:00 (op afspraak)
donderdag (2į+4į)         09:00 - 15:30 (op afspraak)


kabinet Beerse, Vredestraat 11, 2340 Beerse (kaartje)
tel. 014 60 11 05 - tandzorg.beerse@kmsl.be


AFSPRAAK MAKEN en ALGEMENE VRAGEN
Wil je een afspraak maken of heb je vragen, dan kun je ons via mail contacteren  tandzorg.beerse@kmsl.be . 
Formuleer je vraag. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ANNULATIES  

Als je een afspraak niet kunt nakomen, annuleer je deze minstens 48 uur van tevoren (via mail tandzorg.beerse@kmsl.be of telefonisch (inspreken op antwoordapparaat).

Anders zien wij ons genoodzaakt je een verzuimvergoeding van minstens Ä20,00 aan te rekenen.

Afwezigheden omwille van ziekte moeten gestaafd worden met een doktersattest.

 

designed by Bren Van Caesbroeck