Afdrukversie

Tandheelkunde - Orthodontie

 

 

 

 

KMSL vzw herbergt 10 kabinetten tandheelkunde-orthodontie, verspreid over het hele arrondissement Turnhout. Deze zijn gevestigd in de buurt van of in CM-kantoren. De contactgegevens vind je op de detailpagina's van elk kabinet. 

In onze kabinetten werken we met zittingen op afspraak. De zittingen worden geassisteerd door een tandartsassistente. Om snel te weten te komen waar er een zitting is vandaag, gebruik je onze handige kalendertool: klik hier. 

Een afspraak in n één van onze kabinetten maak je best telefonisch op het nummer van het betreffende kabinet.  Als je een afspraak niet kunt nakomen, annuleer je deze minstens 48 uur van tevoren. Anders zien wij ons genoodzaakt je een verzuimvergoeding van €20,00 aan te rekenen.

 

De KMSL-kabinetten hanteren de wettelijke tarieven van het Riziv als maximumtarief. Deze tarieven wijzigen regelmatig. De meest recente versie kun je via bijgevoegde link raadplegen: Tarieven RIZIV vanaf 01-02-2018. Om meer te weten te komen over de verschillende kabinetten klik je op onderstaande links. De vermelde zittingsuren zijn de vaste zittingsmomenten. Als je zeker wilt zijn dat er zitting is, raadpleeg je onze kalender (gewoon op klikken). Deze wordt aangepast aan verlof en ziekte van de tandartsen.

- Kabinet Arendonk
- Kabinet Beerse
- Kabinet Geel
- Kabinet Herentals
- Kabinet Mol
- Kabinet Rijkevorsel
- Kabinet Turnhout
- Kabinet Vorst-Laakdal
- Kabinet Westerlo


Wachtdienst (weekend en feestdagen)

De Kempense Tandheelkundige Club verzekert een wachtdienst enkel voor dringende gevallen en dit uitsluitend op zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen van 9 uur tot 18 uur. wachtdienst tandartsen

Spoedeisende tandhulp

Heeft u geen eigen tandarts? Is uw eigen tandarts momenteel gesloten of kan u niet snel behandeld worden? U kan met pijn en spoed  terecht bij de spoedtandarts. Met pijnklachten kan u via de online agenda een afspraak maken. De spoedtandartsen staan klaar om u zo snel mogelijk van uw pijn af te helpen. Er wordt enkel met dagboekingen gewerkt, daar er enkel spoedklachten behandeld wordt de snelst mogelijke afspraak voorgesteld. Voor reservering klik hier.

designed by Bren Van Caesbroeck