Afdrukversie

TandzorgKMSL vzw herbergt 8 kabinetten Tandzorg, verspreid over het hele arrondissement Turnhout. Deze zijn gevestigd in de buurt van of in CM-kantoren. De contactgegevens vind je op de detailpagina's van elk kabinet. 

In onze kabinetten werken we met zittingen op afspraak. 

Een afspraak in  één van onze kabinetten maak je best via mail of eventueel telefonisch op het nummer van het betreffende kabinet. Als je een afspraak niet kunt nakomen, annuleer je deze minstens 48 uur van tevoren. Anders zien wij ons genoodzaakt je een verzuimvergoeding van minimum €20,00 aan te rekenen.

 

De KMSL-kabinetten hanteren de wettelijke tarieven van het Riziv als maximumtarief. Om meer te weten te komen over de verschillende kabinetten klik je op onderstaande links. 

- Kabinet Arendonk
- Kabinet Geel
- Kabinet Herentals
Kabinet Mol
Kabinet Hoogstraten
Kabinet Turnhout
Kabinet Westerlo


Wachtdienst (weekend en feestdagen)

De Kempense Tandheelkundige Club verzekert een wachtdienst enkel voor dringende gevallen en dit uitsluitend op zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen van 9 uur tot 18 uur. wachtdienst tandartsen

Spoedeisende tandhulp

Heeft u geen eigen tandarts? Is uw eigen tandarts momenteel gesloten of kan u niet snel behandeld worden? U kan met pijn en spoed  terecht bij de spoedtandarts. Met pijnklachten kan u via de online agenda een afspraak maken. De spoedtandartsen staan klaar om u zo snel mogelijk van uw pijn af te helpen. Er wordt enkel met dagboekingen gewerkt, daar er enkel spoedklachten behandeld wordt de snelst mogelijke afspraak voorgesteld. Voor reservering klik hier.

designed by Bren Van Caesbroeck