Afdrukversie
Beste bezoeker,

Iedere dag opnieuw krijgen wij tientallen vragen van mensen op zoek naar een tandarts. Diverse tandartsen met een patiëntenstop uit de regio Turnhout verwijzen naar de tandartskabinetten van KMSL vzw. Hierdoor komt onze kwaliteit van dienstverlening zwaar onder druk. We wensen in de eerste plaats de huidige patiënten een zekerheid te geven dat zij binnen een aanvaardbaar tijdskader op ons beroep kunnen doen. Momenteel kunnen eerste afspraken ten vroegste ingepland worden vanaf oktober 2018 en sommige artsen hun agenda zijn reeds voor het hele jaar 2018 volgeboekt.

Om de kwaliteit van de tandzorg te garanderen, hebben wij beslist om in het tandartskabinet van Turnhout en Beerse een tijdelijke patiëntenstop in te voeren voor de tandartsen.

Het is niet de bedoeling dat deze patiënten naar de andere kabinetten van KMSL vzw te verwijzen. Deze kabinetten draaien ook op volle toeren en kunnen een toestroom vanuit Turnhout en Beerse niet opvangen.

Wij zetten onze rekruteringsacties voor nieuwe tandartsen onverminderd voor en rekenen erop om in de nabije toekomst weer nieuwe patiënten te kunnen toelaten.

Voor orthodontie in het kabinet in Turnhout werken wij sinds een paar maanden met een wachtlijst voor nieuwe patiënten (rekening houdend met de leeftijdsgrenzen). Dankzij deze ingreep kunnen wij de bestaande patiënten voor orthodontie een maandelijkse controle garanderen. De verwachting is dat de eerste patiënten van deze wachtlijst orthodontie binnen afzienbare termijn de behandeling kunnen opstarten.

 

Met vriendelijke groeten

Sofie Dekeyser                                                                                               Steven Oosters

Diensthoofd Kabinetten Tandzorg                                                         Afgevaardigd Bestuurder KMSL vzw 

Kabinet tandzorg Turnhout            

 

Kabinet Turnhout, Campus Blairon 420,

Steenweg op Gierle 100, 2300 Turnhout (kaartje)
tel 014 47 37 35 - tandzorg.turnhout@kmsl.be
     

Tandheelkunde 

maandag 

dinsdag (1ste, 3de en 5de) 

woensdag

donderdag

vrijdag

 

09:00 - 18:00 (op afspraak)

09:00 - 18:00 (op afspraak)

09:00 - 17:30 (op afspraak) 

09:00 - 18:00 (op afspraak)

09:00 - 18:00 (op afspraak)

 

Orthodontie (op afspraak) 

Dinsdag  

09:00 - 12:00 en van 13:30 - 17:00
 


AFSPRAAK MAKEN en ALGEMENE VRAGEN

 Wil je een afspraak maken of heb je vragen, dan kun je ons via mail contacteren  tandzorg.turnhout@kmsl.be . 
Formuleer je vraag. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
 

ANNULATIES  

Als je een afspraak niet kunt nakomen, annuleer je deze minstens 48 uur van tevoren (via mail tandzorg.turnhout@kmsl.be of telefonisch (inspreken op antwoordapparaat).

Anders zien wij ons genoodzaakt je een verzuimvergoeding van minstens €20,00 aan te rekenen.

Afwezigheden omwille van ziekte moeten gestaafd worden met een doktersattest.

designed by Bren Van Caesbroeck