Kabinet Arendonk

Het kabinet Tandzorg Arendonk is gevestigd in het CM-kantoor van Arendonk. De ingang bevindt zich in de gang naast het gebouw van CM.


Adres: Koeistraat 12 2370 Arendonk (kaartje)
Tel: 014 34 76 65
Mail: tandzorg.arendonk@kmsl.be

Het kabinet voor tandheelkunde en orthodontie van Arendonk wordt per 1 juli 2023 gesloten.

De zittingen orthodontie worden in het kabinet van Turnhout verder gezet door uw vertrouwde tandarts M. Pardon.

Tandarts S. Mertens(tandheelkunde) gaat met pensioen, helaas kunnen wij omwille van een tandartsentekort, zijn huidige patiënten niet verder helpen in onze andere vestigingen. Indien u graag uw dossier opvraagt kan dit t.e.m. 30 juni 2023 via tandzorg.arendonk@kmsl.be, vanaf 1 juli 2023 kunt u uw dossier opvragen via dienst.tandzorg@kmsl.be.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Alle tandheelkundige en orthodontische raadplegingen gebeuren op afspraak.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen, dan kun je ons via mail contacteren: tandzorg.arendonk@kmsl.be. Formuleer je vraag en vergeet je telefoonnummer niet te vermelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Annulaties:
Als je een afspraak niet kunt nakomen, annuleer je deze minstens 48 uur van tevoren (via mail tandzorg.arendonk@kmsl.be) of telefonisch (inspreken op antwoordapparaat). Zonder tijdige annulatie zijn wij genoodzaakt een verzuimvergoeding van minstens € 20 aan te rekenen. Afwezigheden omwille van ziekte moeten gestaafd worden met een doktersattest.